Tinberpets webwinkels

Gratis verzending bij orders vanaf € 35,-

10% korting met code: TINBER10

JV TIBET Kattenmand-XS 45x40cm

JV TIBET Kattenmand-XS 45x40cm

Een extra 10% korting? Gebruik nu tijdelijk deze kortingscode in je winkelwagen.

Verzonden in 1 dag

 25,62

De Jack and Vanilla Tibet Kattenmand – XS is een luxueuze en uiterst comfortabele plek voor de kleinste katten en kittens om zich in terug te trekken. Deze kattenmand is ontworpen om niet alleen te dienen als een warme en gezellige rustplek, maar ook als een stijlvol element in je interieur. Hier is een uitgebreide beschrijving:

Ultieme Comfort: Deze kattenmand is vervaardigd uit premium materialen die zachtheid en warmte garanderen. Het dikke, pluche binnenkussen biedt een ongeëvenaard comfort niveau, waardoor het de perfecte plek is voor je huisdier om te ontspannen en een rustige slaap te vinden.

Elegant Ontwerp: De Tibet kattenmand kenmerkt zich door een verfijnde esthetiek, die gemakkelijk past bij diverse interieurstijlen. Het ontwerp en de kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een gevoel van luxe en comfort uit te stralen, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan elke ruimte.

Duurzaam en Robuust: Gemaakt met aandacht voor duurzaamheid, is deze kattenmand bestand tegen het dagelijks gebruik door je huisdier. Het is ontworpen om zijn vorm en zachtheid te behouden, zelfs na veelvuldig gebruik, waardoor het een langdurige investering is voor het welzijn van je kat.

Gemakkelijk in Onderhoud: Het binnenkussen van de Tibet kattenmand is verwijderbaar en kan eenvoudig worden gewassen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Dit zorgt voor een continue schone en frisse slaapomgeving voor je huisdier.

Veilige en Geborgen Ruimte: De mand biedt een beschermende en afgeschermde plek voor je kat, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het is de ideale schuilplaats voor huisdieren die een eigen, rustige plek op prijs stellen.

Perfect voor XS Huisdieren: Specifiek ontworpen voor extra kleine huisdieren, biedt deze kattenmand voldoende ruimte voor je huisdier om comfortabel te liggen en uit te rekken, terwijl het tegelijkertijd de knusheid biedt die kleine dieren zoeken.

In conclusie, de Jack and Vanilla Tibet Kattenmand – XS is de ultieme slaapplek voor je kleine huisdier, die luxe comfort combineert met een stijlvol design. Het is een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die hun geliefde kat een speciale plek willen bieden waar ze zich echt thuis kunnen voelen.

Info:
– Maat: XS
– Afmeting: 45x40cm

Afmetingen: 40 x 45 x 7

SKU: TIBCB0510

Speciaal geselecteerd voor jouw Kat

Een kleine greep uit ons ruime assortiment van Kattenproducten.

Tevreden Klanten

Onze support staat voor jou klaar.

5/5

goede service want ik werd binnen een uur gebeld dat het product niet meer leverbaar was en kreeg een vergelijkbaar product die bijna 2x duurder was

5/5

Fijne webshop met interessante aanbiedingen voor onze 2 katten. Bestelling was binnen 2 dagen aan huis afgeleverd. Wij zijn er blij mee.

Tinbercat

Speciaal voor jouw kat hebben wij de hoogste kwaliteit kattenproducten. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd door hondenvrienden voor hondenvrienden.

© Copyright 2024 | Tinbercat.com

Realisatie | Online Marketing Noord

Support